-مشاور تلفنی-مشاور حضوری-مشاور خانواده_مشاوره ازدواج

-مشاور تلفنی-مشاور حضوری-مشاور خانواده_مشاور کودک و نوجوان

-مشاور تلفنی-مشاور حضوری-مشاور خانواده_مشاوره ازدواج

-مشاور تلفنی-مشاور حضوری-مشاور خانواده_مشاور کودک و نوجوان

فرزندپروری

این مطلب توسط تیم مرکزآمین و دکتر فتانه محمدی تهیه شده است:

 

تجهیزات دیجیتالی را در اختیار کودکان قرار ندهید

 

مطالعات اخیر با بررسی اسکن مغزی کودکان نشان می‌دهد مغز کودکانی که زمان زیادی را صرف تماشای صفحه تمایش تجهیزات الکترونیکی از قبیل تبلت، تلویزیون، لپ‌تاپ و تلفن هوشمند می‌کنند، به اندازه کودکانی که این وسایل را در اختیار ندارند، رشد نمی‌کند.

 

بر اساس این مطالعه مهارت‌هایی از قبیل یادگیری، زبان و پردازش ذهنی در ماده سفید مغز صورت می‌گیرد. این مهارت‌ها به مرور و با تعاملات اجتماعی و بازی توسعه می‌یابند و تکمیل می‌شوند. پنج سال ابتدای زندگی کودک تاثیرگذارترین زمان در رشد و توسعه مغز و مهارت‌های مرتبط است.

 

مطالعات بر اساس اسکن ماده سفید مغز کودکان نشان می‌دهد هنگامی‌که کودک مدت‌زمان زیادی را صرف تماشای صفحه نمایش می‌کند، فیبرهای عصبی تحریک زیادی دریافت نمی‌کنند و به خوبی متصل نمی‌شوند و بسیاری از مهارت‌ها از جمله مهارت‌های زبانی و یادگیری تقویت نمی‌شوند.

 

بر اساس توصیه اکادمی اطفال آمریکا، کودکان زیر ۱۸ ماه هرگز نباید در معرض صفحه نمایش باشند. بین ۱۸ تا ۲۴ ماهگی، تجهیزات با محتوای آموزشی به مدت محدود و در حضور والدین برای کودک توصیه شده است. مدت زمان توصیه شده برای کودکان دو تا پنج ساله حداکثر یک ساعت در روز و در حضور والدین است و به هیچ عنوان این تجهیزات جایی در اتاق خواب کودک ندارند.

 

متخصصان به والدین توصیه می‌کنند که زمان استفاده از صفحه نمایش را برای کودک محدود کنند و در عوض کودکان را مجبور کنند فعالیت های فیزیکی و اجتماعی داشته باشند

شماره های تماس کلینیک روانشناسی و مشاوره آمین

آدرس: نارمک میدان هلال احمر به سمت هفت حوض_جنب دبستان توحید_پلاک۱۹ط۱

 

#هماهنگی_وقت_مشاوره_حضوری

#02177955526

#02177845868

#09350633778

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.